Automatikus törlés
Ha az ügyfél nem fizette ki a megrendelést, az automatikusan törlésre kerül.
Ha az ügyfél nem fizette ki a megrendelést, az automatikusan törlésre kerül.
A funkció az eszköz része
Megrendelések automatizálása
Kapcsolódó útmutató